Собственикът на Шефилд Уензди Дейфон Часнири помоли феновете да съберат 2

...
Собственикът на Шефилд Уензди Дейфон Часнири помоли феновете да съберат 2
Коментари Харесай

Босът на Шефилд Уензди с молба към феновете: Трябва да съберем 2 милиона паунда, ще ви върна парите

Собственикът на Шефилд Уензди Дейфон Часнири помоли почитателите да съберат 2 милиона паунда през идващите дни, с цел да оказват помощ на клуба да изплати дълга си, оповестява BBC.

Клубът от Чемпиъншип беше подложен под регистрационно ембарго от Английската футболна лига в петък. Часнири разкри в диалог с медиите, че има проблем с " паричния поток ".

Той е отпред на клуба от 2015 година, а в този момент сподели, че паричните транзакции са проблем в целия свят и по тази причина му се дължат пари, като добави, че ще върне всички пари, дадени от почитателите, с лихвите.

" Ако 20 000 души дадат по 100 паунда, това ще е задоволително, с цел да покрие дълга. Парите би трябвало да бъдат събрани до 10 ноември, когато изтича крайният период за заплащане на дълга ", сподели Часнири.

От организацията на надпреварата показаха безпокойствие от този случай, защото това значи, че клубът не е финансово постоянен, което може да сътвори спомагателни проблеми.

В момента Шефилд Юнайтед е на дъното в таблицата на Чемпиъншип и почитателите демонстрираха недоволството си, като хвърляха тенис топки на терена, когато тимът им приключи наедно 1:1 в предходния кръг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР